Shiraz office furniture
wonng

Beste kwaliteit meubilair van Shiraz Office Furniture

Beste kwaliteit meubilair van Shiraz Office Furniture

Shiraz Office Furniture is een prachtige winkel en een handige webshop voor verschillende soorten meubilair. Ben je op zoek naar kantoormeubilair, kabelmanagement, schoolmeubilair, magazijninrichtingen of werkplaatsinrichtingen? Shiraz heeft het allemaal in huis! Op de website van Shiraz zijn verschillende balkjes te vinden, je kunt informatie vinden over het assortiment, projectinrichting, portfolio, impressies, showroom, uitverkoop, blog en contact. Onder het kopje assortiment is het gehele assortiment te vinden, er zijn verschillende categorieën. Onder elke categorie zijn de producten te vinden die hieronder vallen. Onder het kopje projectinrichting kunt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld een nieuwe kantoorinrichting. Als u de portfolio en de impressies van Shiraz bekijkt zie je alle projecten waar dit bedrijf aan gewerkt heeft, zo kun je alvast inspiratie opdoen.

De showroom van Shiraz is gevestigd in Dordrecht. Ook is er een uitverkoop op de website van Shiraz, met allerlei producten die zijn afgeprijsd. Shiraz heeft ook een eigen blog, hierop zijn nuttige aankoop tips te vinden en ontwikkelingen binnen de branche te lezen.

 

Contact met Shiraz Office Furniture

Voor eventuele vragen is er altijd een mogelijkheid om contact op te nemen met Shiraz. Je kunt langs de showroom gaan, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Alle gegevens zijn te vinden op de website. Ook kun je een contactformulier invullen met uw gegevens en een bericht achterlaten. Shiraz Office Furniture heeft een ruim assortiment en geeft u graag advies indien nodig. Het is een erg goed en sterk bedrijf.

Voor meer informatie over kantoren, klikt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *