Unlix
wonng

De hordeur plisse van Unilux

Beeld_PlisseDeur-300x300Bent u momenteel op zoek naar een hordeur plisse? Dan bent u bij Unilux zeker aan het juiste adres! Hier hebben ze vele verschillende hordeuren. De hordeur plissé is een van de meest verkochte soorten en veel mensen zijn er ook zeer tevreden over .Kies daarom zelf ook voor de hordeur plisse en ervaar zelf het gemak van deze hor. Het is een echte aanrader!

Unilux is het eerste bedrijf in Nederland dat de hordeur plisse op de markt bracht. Het is namelijk een Japanse versie. Nadat deze op de markt van Nederland was gebracht, is deze hordeur vernieuwd naar een verbeterde opvolger genaamd de Plisséfit. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Naast de verschillende innovaties die deze hor heeft gehad is ook het gaas in de hor sterk verbeterd.

Over de hordeur plisse

De hordeur plissé is verkrijgbaar onder verschillende merknamen maar wordt niet momenteel niet meer in Japan geproduceerd. Wanneer u een hordeur plisse bij een andere leverancier gaat halen zal u snel zien dat u niet de service zal krijgen die u wel bij Unilux krijgt. Zo kunnen bepaald eonderdelen niet gerepareerd worden en hebben ze verschillende bouwproblemen. Bij de hordeuren van Unilux is dit niet het geval en kan het wel gerepareerd worden. Bij Unilux kunnen ze alles maken en krijgt u ook nog eens een erg lange garantie op de producten. Ook hebben de producten geen bouwproblemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *