Banken fabriek
Hoekbank

Landelijke inrichting maar nog opzoek naar een bank die erbij past? De-bankenfabriek.nl

Mijn vrouw en ik waren toe aan een nieuwe inrichting in huis. Wij zijn opzoek gegaan naar meubels met een landelijke stijl. Gelukkig vonden wij de bankenfabriek en konden wij hier een landelijke hoekbank kopen. Wij vinden dit namelijk mooi en tijdloos. En brengt een stukje sfeer met zich mee. Maar goed wij hebben van allerlei meubels en spulletjes gekocht maar miste nog één cruciaal ding. De bank!

landelijke hoekbank

Inspiratie opdoen

Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met de bankenfabriek, konden wij vrij snel langskomen om de showroom te bekijken. Eenmaal aangekomen in de showroom konden wij veel inspiratie opdoen omdat de keuze zo groot was. In de showroom werden we ook vriendelijke geholpen met een keuze maken. In de showroom dacht de verkoper ook met ons mee zodat we niet zomaar een bank kochten. Het was erg fijn dat er met ons mee gedacht werd en op onze wensen werd ingespeeld.

Showroom

De showroom bevindt zich in Alkmaar en is 6 dagen per week geopend op afspraak. Als je even belt en een afspraak maakt kun je altijd bij de bankenfabriek terecht. Ze hebben ook andere stijlen in de showroom staan. Banken kunnen ook op maat gemaakt worden bij de bankenfabriek.