Miltonhouse
Woonwinkel

Op zoek naar een boomstam tafel?

Bent u op zoek naar een boomstam tafel? Neem dan eens een kijkje bij woonwinkel Miltonhouse voor de mooiste boomstam tafel.

boomstam tafel

Boomstam tafel van Miltonhouse

Als u op zoek bent naar een mooie boomstam tafel, moet u zeker een bezoekje brengen aan woonwinkel Miltonhouse. Woonwinkel Miltonhouse verkoopt veel verschillende boomstam tafel. Ze verkopen boomstam tafel van Suar hout of van massief eikenhout. Miltonhouse verkoopt ook boomstam tafels waar een metalen poot onder zit. Maar naast de metalen poten verkopen ze ook gewoon poten die van hout zijn. Op de website van woonwinkel Miltonhouse kunt u alle verschillende boomstam tafel bekijken die ze aanbieden. Ook kunt u langskomen in de showroom van Miltonhouse. In de showroom heeft Miltonhouse meer dan 2000 m2 aan woonartikelen staan.

Showroom bekijken

Wilt u graag langskomen in de showroom van Miltonhouse. Dat kan! U kunt vanaf dinsdag tot en met vrijdag vanaf 10 tot 17 uur. Alleen op donderdag is het koopavond, dus dan is de showroom geopend tot 20:30 uur. De showroom bevindt zich in Beusichem vlakbij Culemborg. Het adres waar de showroom zich bevindt is Klassenburgerstraat 3. U kunt altijd langskomen en u hoeft geen afspraak te maken om de showroom te bewonderen.